Over CREA

Fijn dat je een kijkje bent komen nemen op de website. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Clea Conijnenberg, geboren en opgegroeid in het altijd warme Paramaribo, Suriname en ben de eigenaresse van CREA community coaching. Ik heb meer dan 15 jaar vrijwilligerswerk gedaan, in o.a.buurtontwikkeling en ouderonbetrokkenheid waarbij moeilijke onderwerpen bespreekbaar werden gemaakt. Dit deed ik naast mijn 35 jaar werkzame leven bij de ABN AMRO NV waar ik ook maatschappelijk betrokken was.

Een ervaringsdeskundige: de kennis en ervaring die ik in de jaren heb opgebouwd, gebruik ik om mensen hun horizon te verbreden en gedachtes van meerdere kanten te belichten, zodat ze een veranderingsproces kunnen instappen.

Mijn passie is nu mijn bedrijf geworden.
Ik wil helpen een betere wereld te creëren. Mensen door veerkracht weer in hun eigen kracht te zien. Wil vooral de sociaal zwakkeren, weer de kans geven zichzelf te ontwikkelen. Met blijdschap zie en hoor ik, hoe mijn klant weer regie over zijn leven heeft genomen.

Ben een bruggenbouwer en leg gemakkelijk verbinding met mensen van verschillende achtergronden en niveaus. Ben sociaal maatschappelijk ingesteld. Heb een oprecht luisterend oor en ben geduldig. Mijn weg ken ik goed binnen Amsterdam. Ik ontwikkel en onderhoud met plezier mijn (informele) netwerk. Hierdoor krijg ik effectief zaken voor mekaar. Ben actief betrokken, voortdurend gericht op ontwikkeling, enthousiast en sta open voor nieuwe dingen. Ik ben proactief en kan snel schakelen.