In 2020  hebben we vanuit Stichting Crea Community Coaching de eerste activiteiten opgezet voor buurtorganisaties in Amsterdam.

De activiteiten zijn voornamelijke opgezet voor  sociaal zwakkeren, om hun zelfredzaam  en bewust te maken van hun eigen kracht.

 Ons startpunt was in het huis van de wijk 't Blommetje in Osdorp. We hebben verschillende activiteiten gedaan met volwassenen en kinderen.

De hulpvraag aan de stichting was, hoe gaan we om met eenzaamheid.

De workshop over eenzaamheid heeft acties los gekregen bij sommige aanwezigen.

De kans bieden om op te groeien tot evenwichtige, zelfverzekerde en sociale volwassenen, is de stichting wens.

Een mooie stap om de dromen van de stichting de realiseren!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Stichting wil zich zo efficiënt mogelijk inzetten om de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Ondertussen is onze website klaar, vandaar meer zichtbaarheid en om meer inzicht te bieden aan de donateurs en Fondsen.  Ook meer omdat wij transparant zijn en willen voldoen aan de regels voor ANBI.

De activiteiten in 2020 waren:

Workshops over eenzaamheid, gezond eten, creatief met etensresten en tuinieren, nederlands/engels les, dialogen, zomer kindersport, dagcamping, zwemmen en training laagdrempelig ondernemen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben in 2021 verschillende activiteiten in diverse buurten gedaan. In Osdorp, Slotervaart en Venserpolder.

Vanuit een fijne samenwerking en nauw overleg hebben we gekeken wat echt noodzakelijk was. Tegelijkertijd wordt goed gekeken of de hulp in lijn is met de normen en waarden in de samenleving.

De gemeente Nieuw- west heeft ons ondersteunt, om dialogen te doen over Nederland slavernij verleden.

Activiteiten voor  Bloei & Groei, in Venserpolder, waren oa:

De kinderen van de Zomerschool een workshops over tuinieren en gezond eten gegeven.  Ook hebben we voor volwassen workshops over je eigen thee en sambel leren maken. Een trip naar de boer in Alpen aan de Rijn, was echt een vakantie belevenis voor de volwassenen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------